Coaching


Att ha en personlig coach, mentor och rådgivare har många fördelar. Då arbetar vi med exakt det just du vill utveckla och hittar tillsammans vägar för dig att nå framgång som är 100% anpassade utifrån din vilja, din förmåga och din situation.

Vi har lång erfarenhet av att coacha många olika yrkesgrupper och utbildar även i coachingteknik sedan 20 år tillbaka. Det gör att vår kompetens är djup och bred inom ämnet så att vi kan matcha just dina behov. Vi fortsätter ständigt att fördjupa oss inom coachning och är även certifierade på ACC-nivå enligt ICF (International Coach Federation).

Vi är experter på att hjälpa andra att lära och leda sig själva mot ett bestämt mål utifrån renodlad coachteknik, i princip utan tips och råd. Vi har även djup kompetens inom ledarskap, försäljning, professionellt bemötande och personlighetstyper, så här väljer vi tillsammans hur mycket coaching och hur mycket rådgivning våra uppdrag ska innehålla.

Då vi ofta rekommenderar att arbeta med utveckling av både det du är medveten om och dina omedvetna utvecklingsområden så kan vi också genomföra uppdrag som innefattar observation i verkligheten. Genom att sitta med på t ex ett arbetsmöte eller på sambesök då du träffar några av dina kunder har vi ännu bättre möjligheter att stötta din omedvetna utveckling.

Vi vill även göra din coaching tidseffektiv för dig, utan att du ska behöva transportera dig, om du inte vill. Därför coachar vi dig där det är enklast för dig att bli coachad, på ditt kontor, på allmän plats såsom ett kafé eller varför inte på en långpromenad? Forskning visar att coachning kan bli ännu mer effektiv om klienten samtidigt rör sig fysiskt. Många gillar oxå att få frisk luft under en intensiv arbetsdag.

Våra erbjudanden

COACHING

Vi hjälper dig som individ att leda dig själv mot ett bestämt mål med hjälp av kvalitativ 
coachteknik.
Läs mer...
FÖRSÄLJNING

Låt oss hjälpa dig och dina säljkollegor 
att fokusera på de saker som gör er så framgångsrika som möjligt.
Läs mer...
SERVICE & BEMÖTANDE

Professionellt bemötande och en hög grad 
av kundservice behövs på alla nivåer i en 
organisation. Det förbättrar lönsamheten!
Läs mer...
LEDARSKAP

Hög självinsikt, förbättrat förhållnings-
sätt till andra och hög kompetens inom 
coaching, då når ledare sina mål och 
får medarbetare som trivs.
Läs mer...Låt oss hjälpa dig


Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig eller din organisation att ta flera kliv i er utveckling.
Maila till info@proutveckling eller ring oss på 08 514 830 00 alt. 070 514 38 07 så får vi kontakt.

Våra erbjudanden